en lördag

I lördags vaknade jag och John tidigt, åt frukost och begav oss ner på stan. Vi gick i affärer hela dagen och inhandlade lite nödvändigheter till lägenheten (hyllor, ramar och sånt).


När klockan blev halv sex var vi helt utmattade och vrålhungriga. Vi gick till Lanterna, vilket är ungefär den bästa restaurangen i Växjö. Jag åt den näst godaste pizzan någonsin (den godaste finns i Halmstad) med räkor, krabba, tonfisk, musslor, vitlök och citron.


John åt en pizza med fyra olika ostar och färsk tomat. Jag fick smaka lite, supergott! När vi var så mätta att vi knappt kunde gå tog vi bussen hem igen och rensade lite bland alla flyttlådor.



Vid nio-tiden ringde Love och Anna. De skulle till De Luxe (vilket är Växjös bästa uteställe med bra musik, mjuka soffor, ungefär 27 olika sorters tapeter och småfåglar på väggarna) och undrade om vi ville följa med. Såklart! Vi stannade där i några timmar och drack alkoholfria drinkar som smakade hallon och persika. Efteråt åkte vi hem till Love och tittade på Anders & Måns. Fint!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0